CURRY LEAF AL. JANA PAWłA II

CURRY LEAF AL. JANA PAWłA II Curry Leaf Al. Jana Pawła II

order food online

Recentreview


5 stars out of 112 reviews
11 Sep 2021 at 16:51 Wszystko smaczne. Polecam.
23 Aug 2021 at 18:31 Zamówione na konkretną godzinę, przyjechało punktualnie.
17 Aug 2021 at 18:44 Plus przyjechało b. ciepłe Minusy - przypalony chleb. Troche spora cena jak za małe danie bez ryżu
15 Aug 2021 at 13:20 Pyszne, aromatyczne jedzenie. Przyjechało ciepłe, placki roti i naan idealne. Czekaliśmy krócej niż pokazało w aplikacji.
13 Aug 2021 at 15:31 Najlepsze jedzenie w dostawie jakie udało mi się znaleźć na Pyszne. Wszystko ciepłe, pachnie świeżo i zostało przygotowane i przyprawione zgodnie ze sztuką. Zapomniałem zamówić chleba i ktoś uczynny dodał mi gratis ryż. Będę wracać!
9 Aug 2021 at 15:26 Bardzo smaczne, polecam :)
20 Jul 2021 at 14:01 Jedzenie bardzo smaczne, wszystko bardzo gorące mimo, że dostawa daleka. Polecam.
24 Jun 2021 at 15:52 Najlepsze indyjskie jedzenie w Warszawie. Smak pochodzący ze składników oraz przypraw a nie cukru i tłuszczu. Będę wracać.
21 Jun 2021 at 7:47 Przepyszne! Na prawdę dawno nie jadłam tak dobrego Indyjskiego jedzenia :D Polecam. Dostawa bezproblemowa.